Makelaar Huissen

Samen met WoonGoed Makelaardij Huissen verkoopt u uw woning!

Makelaar Huissen

Uw woning verkopen? Een woning kopen of verkopen is een grote stap in uw leven. WoonGoed Makelaardij Huissen helpt u graag bij het maken van deze stap! Met al meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en vastgoed bent u bij WoonGoed aan het juiste adres.

Onze makelaars begeleiden u tijdens het gehele verkoopproces en houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. Vanaf de voorbereiding van de verkoop tot de opleving en de onderhandeling doorlopen we samen met u alle belangrijke stappen.

Samen met u verkopen wij uw woning aan de hand van ons stappenplan!

Ons tarief

Bij de verkoop van een woning brengt een makelaar vaak opstartkosten in rekening + een percentage van de verkoopprijs, bij een hogere verkoopprijs gaat u dus meer betalen voor de verkoop. Hierdoor is het vooraf vaak onduidelijk wat uiteindelijk moet betalen. Bij WoonGoed Makelaardij Huissen spreken we voorafgaande de verkoop af wat u betaalt voor de verkoop van uw woning! 

Wij rekenen een welkomsttarief 2021 van € 2.500,- inclusief opstartkosten, zo weet u waar u aan toe bent en zorgen wij dat u op een professionele en persoonlijke manier geholpen wordt! Dit is altijd inclusief:

✅Professionele fotografie
✅ Plattegronden
✅ Verkooptekst
✅ Aanmelding op Funda
✅ Plaatsing op Facebook
✅ Plaatsing op Instagram
✅ Bezichtigingen
✅ Onderhandelingen
✅ Opstellen van de koopovereenkomst
✅ Levering

Kom gerust langs of neem contact op om de voorwaarden te bespreken.

Opzoek naar een koop- of huurwoning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mail ons

Aankoopmakelaar Huissen

Hulp nodig bij het zoeken naar een woning? Onze gecertificeerde aankoopbegeleiders helpen u graag verder! Een van onze Aankoopmakelaars helpt u bij het vinden van uw droomhuis en de aankoop hiervan.

Ook helpen wij u graag bij uw zoektocht naar een huurwoning. Via ons netwerk helpen wij u graag met zoeken naar een koop- of huurwoning. Voor meer informatie over de aan- of verkoop van een woning kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw andere financiële zaken! Kom gerust langs bij ons op kantoor voor een kop koffie of neem contact op via: 026 203 4002 of info@woon-goed.nl.