Makelaar Huissen

Samen met WoonGoed Makelaardij Huissen verkoopt u uw woning!

Makelaar Huissen

Uw woning verkopen? Een woning kopen of verkopen is een grote stap in uw leven. WoonGoed Makelaardij Huissen helpt u graag bij het maken van deze stap! Met al meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en vastgoed bent u bij WoonGoed aan het juiste adres.

Onze makelaars begeleiden u tijdens het gehele verkoopproces en houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. Vanaf de voorbereiding van de verkoop tot de opleving en de onderhandeling doorlopen we samen met u alle belangrijke stappen.

Samen met u verkopen wij uw woning aan de hand van ons stappenplan!

Ons tarief

Bij de verkoop van een woning brengt een makelaar vaak een percentage van de verkoopprijs in rekening (courtage). Daarbij worden opstartkosten in de meeste gevallen apart in rekening gebracht. Ook wordt er in de huidige markt steeds vaker gebruik gemaakt van bonuscourtage. Hierbij brengt een makelaar een extra hoge courtage over het verschil tussen de vraagprijs en verkoopprijs in rekening. Bij een hogere verkoopprijs gaat u dus meer betalen voor de verkoop. Hierdoor is het vooraf vaak onduidelijk wat uiteindelijk moet betalen. Bij WoonGoed Makelaardij betaalt u altijd een eerlijk tarief. Wij werken op basis van uren maal tarief, zo betaalt u nooit te veel voor uw makelaar. Wij zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent en zorgen dat u op een professionele, eerlijke en persoonlijke manier geholpen wordt! Dit is altijd inclusief:

✅Professionele fotografie
✅ Plattegronden
✅ Verkooptekst
✅ Aanmelding op Funda
✅ Plaatsing op Facebook
✅ Plaatsing op Instagram
✅ Bezichtigingen
✅ Onderhandelingen
✅ Opstellen van de koopovereenkomst
✅ Levering

Kom gerust langs of neem contact op om de voorwaarden te bespreken.

Opzoek naar een koop- of huurwoning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Aankoopmakelaar Huissen

Hulp nodig bij het zoeken naar een woning? Onze gecertificeerde aankoopbegeleiders helpen u graag verder! Een van onze Aankoopmakelaars helpt u bij het vinden van uw droomhuis en de aankoop hiervan.

Ook helpen wij u graag bij uw zoektocht naar een huurwoning. Via ons netwerk helpen wij u graag met zoeken naar een koop- of huurwoning. Voor meer informatie over de aan- of verkoop van een woning kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw andere financiële zaken! Kom gerust langs bij ons op kantoor voor een kop koffie of neem contact op via: 026 203 4002 of info@woon-goed.nl.