Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

De adviseurs van WoonGoed geven u graag een onafhankelijk advies op maat! Er wordt hierbij rekening gehouden met uw persoonlijke situatie en uw verzekeringswensen en behoeften. Bij WoonGoed komt u persoonlijk in contact met uw adviseur.

Uw adviseur neemt samen met u uw wensen en behoeften door en stelt een verzekeringspakket voor u samen. Tijdens het samenstellen van het pakket houden we rekening met een scherpe premie, maar ook met een goede dekking, zo komt u niet voor verrassingen te staan!

De adviseurs van WoonGoed staan 24/7 klaar voor vragen en zorgen ervoor dat schademeldingen zo snel mogelijk worden afgehandeld. Daarnaast houden wij middels periodieke onderhoudsgesprekken uw verzekeringspakket up-to-date en waar nodig zullen wij in overleg met u het verzekeringspakket aanpassen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan! Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor en indien u dat wenst, kunnen wij ook bij u thuis of op kantoor langskomen, ook buiten kantooruren!

Neem gerust contact met ons op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.