Uitvaartverzekering

WoonGoed geeft u graag persoonlijk advies

Waarom een uitvaartverzekering?


Een begrafenis of crematie in besloten kring kost al snel een paar duizend euro. Een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat de kosten van uw begrafenis of crematie (deels) zijn gedekt.

Er bestaan verschillende soorten uitvaartverzekeringen.

U kunt er voor kiezen om een uitvaartverzekering af te sluiten waarbij er een verzekerd bedrag na uw overlijden wordt uitgekeerd zodat u nabestaande uw gewenste uitvaart kunnen regelen.

Ook zijn er uitvaartverzekeraars die een natura-uitvaartverzekering aanbieden, hierbij wordt er een pakket van uitvaartdiensten aangeboden. Het gaat hierbij vaak om een pakket met standaard diensten, waardoor er weinig keuzevrijheid is bij de invulling van de uitvaart.

Een andere vorm is de natura-sommenverzekering, hierbij worden de kosten van de uitvaart vergoed aan de hand van ingediende facturen.

Graag beantwoorden wij uw vragen en geven wij u persoonlijk advies over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, of kom langs bij ons kantoor!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.