Schadeverzekeringen

WoonGoed geeft u graag persoonlijk advies

Een schadeverzekering afsluiten?


Een schadeverzekering kiest u, als u een persoon en/of object wilt verzekeren. Door premie te betalen verzekert u zich ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Wanneer u een schadeverzekering afsluit betaalt u maandelijks of jaarlijks premie. Wanneer u schade heeft geleden beoordeeld de verzekeraar de schade en wordt bepaald welk bedrag wordt uitgekeerd. Dit bedrag kan nooit hoger zijn dan de gelede schade.

Soorten schadeverzekeringen

Er zijn verschillende zaken waar u zich voor kunt verzekeren. Zo is er bijvoorbeeld een inboedelverzekering die de inboedel van een huis verzekerd. Deze inboedel kan bijvoorbeeld worden beschadigd door water, inbraak of brand. Een ander soort schadeverzekering is bijvoorbeeld de reisverzekering. Je bent dan verzekerd als er iets misgaat op vakantie. Ook je zorgverzekering is een schadeverzekering. Dit is een verzekering tegen ziektekosten. Andere schadeverzekeringen zijn bijvoorbeeld de aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering.

Neem contact op met WoonGoed, onze adviseurs maken vrijblijvend een nieuwe berekening voor uw verzekeringspakket.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.