Sparen of Beleggen

WoonGoed geeft u graag persoonlijk advies

Sparen of beleggen? Hoe laat u uw vermogen groeien?

Wat is slim, geld sparen of beleggen? Vaak wordt er gezegd dat het belangrijk is om geld te sparen, daarom ligt sparen dus ook vaak het meest voor de hand. Echter, kiezen steeds meer mensen ervoor om hun geld te beleggen. Ook wordt het steeds makkelijker om geld te beleggen, desondanks blijft het belangrijk om u vooraf goed te verdiepen in de mogelijkheden. Bij WoonGoed kijken we samen met u naar uw persoonlijke situatie om een spaar- of beleggingsplan te maken.

Waarom kiezen voor beleggen?

Momenteel is de spaarrente zo laag, dat u na de verrekening met de inflatie en de vermogensrendementsheffing niet of nauwelijks op vooruit gaat. Wanneer u er voor kiest om (een deel van) uw vermogen te beleggen, kunt u meer rendement uit u geld halen. Echter, is het ook mogelijk om (een deel van) uw inzet kwijt te raken. Bent u benieuwd naar hoe u uw risico kan spreiden of naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke situatie, wij helpen u graag verder. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw beleggingen in te vullen: liquiditeiten, aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, vastgoed, etc. Liever uw risico beperken? Dan maken wij samen met u een spaarplan.

Waarom kiezen voor sparen?

Wilt u liever weten waar u aan toe bent en minder risico nemen? Dan kunt u er voor kiezen om uw geld te sparen. Er zijn verschillende spaarproducten met verschillende looptijden en rentepercentages. Zet je je geld voor een langere tijd vast op een deposito, dan krijg je meer spaarrente dan wanneer je kiest voor een vrij opneembare rekening. Bij een variabele rente kan de spaarrente stijgen en dalen, bij een depositorekening staat de rente vast. Wij kijken graag samen met u naar een passend spaarproduct en adviseren u op basis van uw persoonlijke situatie. Wilt u graag een onafhankelijk advies? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons kantoor!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.