Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen is risico lopen. Als ondernemer weet u dat als geen ander. Maar bent u zich ook bewust van de impact van die risico’s? De adviseurs van WoonGoed helpen u graag met het kiezen van een goede dekking voor de risico’s die u met uw onderneming loopt!

Omdat wij een onafhankelijk kantoor zijn kunnen wij u zakelijke verzekeringen aanbieden die optimaal aansluiten op uw wensen en situatie. Hierbij staan u en uw onderneming centraal!

Om te kunnen bepalen welke zakelijke verzekeringen nodig zijn om de bedrijfscontinuïteit te beschermen zorgen onze adviseurs ervoor dat u een passende dekking voor uw situatie heeft. Hierbij wordt er rekening gehouden met een zo goed mogelijke dekking, maar ook met een zo laag mogelijke premie! Ons doel is om u te ontzorgen. U wilt tenslotte bezig zijn met zaken die voor u belangrijk(er) zijn.

De adviseurs van WoonGoed staan 24/7 klaar voor vragen en zorgen ervoor dat schademeldingen zo snel mogelijk worden afgehandeld. Daarnaast houden wij middels periodieke onderhoudsgesprekken uw verzekeringspakket up-to-date en waar nodig zullen wij in overleg met u het verzekeringspakket aanpassen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan! Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor en indien u dat wenst, kunnen wij ook bij u thuis of op kantoor langskomen, ook buiten kantooruren!

Neem gerust contact met ons op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.