Villa Novus Koraal Tabak Curaçao

Koraal Tabak – Luxe nieuwbouw villa’s met uitzicht op zee

Villa Novus Koraal Tabak Curaçao

  • Locatie klik hier
  • 135/155 m² wonen
  • 3 slaapkamers
  • Vraagprijs ANG 575.000 / 655.000
  • Status Te koop!

TE KOOP: In Koraal Tabak worden binnenkort deze luxe nieuwbouw villa’s met dakterras en prachtig uitzicht op zee opgeleverd. De villa’s maken deel uit van een gated community met in totaal 7 verblijven. De verblijven zijn opgedeeld in twee type villa’s. Type A bestaat uit 3 hooggelegen hoekwoningen en Type B zijn 4 laaggelegen ruime woningen.

Alle woningen bestaan uit 3 slaapkamers en 2,5 badkamers. Bij beide type woningen beschikken de master bedrooms over een en-suite badkamer en walk-in closet. De Type A woningen hebben een open keuken grenzend aan de woonkamer. Bij dit type woningen ligt de focus op de buitenruimte, met een outdoor dining area. De Type B woningen hebben de focus op de binnenruimte. Daarom hebben deze woningen binnen een ruimere indeling, met tevens een open keuken en ruime woonkamer.

Koraal Tabak ligt vlakbij de Sint Joris Baai. De villa’s hebben dan ook een prachtig uitzicht op zee en op de Tafelberg en Rondeklip. Op 15 minuten rijden is Willemstad te bereiken. De bouw zal in maart 2023 van start gaan.

Bijzonderheden Type A
– Woonoppervlakte 135 m2
– 3 slaapkamers
– 2,5 badkamers
– Walk in closet
– Veel buitenruimte
– Zwembad
– Dakterras
– Carport

Bijzonderheden Type B
– Woonoppervlakte 155 m2
– 3 slaapkamers
– 2,5 badkamers
– Walk-in closet
– Veel binnenruimte
– Zwembad
– Dakterras
– Carport

Verkoopprijs:
Type A:
NAF 575.000,- excl. OB
NAF 609.500,- incl. OB

Type B:
NAF 655.000,- excl. OB
NAF 694.300,- incl. OB

De informatie op deze pagina is met zorg samengesteld. Aan onjuist- en/of onvolkomenheden op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie over WoonGoed